Autor El temps
1 Juliol 2014 a 10:00

Matí de núvols i tarda de sol i cel serè

Temps

Tempestes // Foto: Paquita Vallbé

Avui es presenta un dia ple de núvols, si bé l’acabarem, en principi, amb sol i cel serè. Durant la major part del matí tindrem cel cobert, si bé els núvols aniran desapareixent poc a poc per deixar pas a intervals de nuvolositat. Durant el primer terç de la tarda segurament tindrem núvols alts que acabaran deixant pas a sol i cel serè cap el final de la tarda. Les temperatures seran un pèl superiors a les d’ahir, amb 27 graus de màxima i 20 de mínima, tot i que la sensació tèrmica podria ser d’un parell de graus més. Pel que respecte a la humitat relativa, aquesta se situarà entre el 54 i 94%.

Per demà s’esperen cels coberts que podrien deixar alguna precipitació però de forma molt escassa i per dijous millorarà una mica el temps tot que persistiran els intervals de nuvolositat.

Switch to mobile version