Autor Cultura
17 Juliol 2014 a 15:00

Lluís Ribas torna a exposar als Estats Units

La Galeria Wally Findlay de Florida presenta l’exposició ‘El Maestro: Lluís Ribas’

Confidencias, Obras de Lluís Ribas

Confidencias, Obras de Lluís Ribas // Imatge del Catàleg de l’exposició

Diu d’ell el catàleg de l’exposició que “és un del més coneguts il·luminadors de l’art contemporani espanyol. El seu profund coneixement dels secrets de la llum, les ombres i l’opacitat són presents a través de tot el seu treball. Les seves formes femenines són clàssiques – executades brillantment i dibuixades de forma exquisida -. La seva paleta conté un llarg abast de colors que li donen a les seves pintures una gran bellesa“. Del nostre artista en podeu conèixer els principals gustos i maneres de treballar en aquesta entrevista que li vàrem fer fa 6 mesos, però destaca la seva passió pel mar i la platja i el seu diguem-ne “slow art”, prioritzant la qualitat a la quantitat.

Durant els mesos de juliol i agost torna a la Galeria Wally Findlay de Palm Beach, a Florida, amb una exposició dedicada a ell amb el títol ‘El Maestro: Lluís Ribas‘, tot una declaració d’intencions per part dels galeristes. Diu Francesc Gal a ‘Lluís Ribas‘, un dels 5 llibres que s’han escrit sobre la seva obra, que “tot i acostar-se al retrat, amb un efecte expressionista que s’explica pels colors que utilitza, incorpora interpretacions personals, sentiments, sense distorsionar el tema“.

Més de 30 obres són les que composen l’exposició i els temes van des dels colors, fins el mar, passant pels símbols, la figura de la dona i la platja.

Switch to mobile version