Autor Ciclisme
11 Juliol 2014 a 17:08

La Unió Ciclista continua les activitats mentre segueix arranjant el nou local

Equips de la UCSC

Foto de la web UCSC

La Unió Ciclista Sant Cugat continua amb les seves activitats mentre treballa contra rellotge amb l’arranjament del nou local cedit per l’Ajuntament. El seu president, en Rafa Robledo espera acomplir els terminis i poder-ne disposar abans de l’estiu per les activitats internes, com ara les xerrades i cursets que estan de moment aplaçades fins que el local estigui en condicions de poder-lo ocupar. De moment, l’atenció la segueixen realitzant a l’oficina del soterrani del PAV2 els dijous i dissabtes de 7 a 9 del vespre.

Les activitats que sí segueixen però actives són el “curset per aprendre a anar amb bici per adults“, que per concertar dies i hores cal anar al club i que es fa en un lloc discret “per vergonyosos” amb un preu per tot el curset de 30 € i la resta d’activitats que es fan els caps de setmana. Aquest cap de setmana, per exemple, la secció de cicloesport fa una sortida a Font Rubí de 148 km sortint diumenge a les 7 del matí de davant del quiosc de la Rambla del Celler, com és habitual, i fent un recorregut per – La Fundició – St. Andreu de la Barca – Martorell – Masquefa – Piera – Capellades – Carma – Sta. Maria de Miralles – La Llacuna – FONT RUBÍ – St. Martí Sarroca – Vilafranca – Cantallops – L’Ordal – Vallirana i Molins de Rei, el desnivell acumulat és de 1.650 m.  – St. Cugat. El grup B de la mateixa secció va fins a Sant Pere de Ribes, sortint del mateix lloc a la mateixa, i amb un recorregut que va per – Molins de Rei – St. Vicenç dels Horts – St. Boi – Gavà – Castelldefels – Garraf – Sitges – SANT PERE DE RIBES – St. Pere Molanta – Avinyonet – L’Ordal – Vallirana  i Molins de Rei amb un desnivell acumulat positiu de 1.060 m.

El mateix diumenge la secció de BTT fa una sortida a la Casa de l’Obac sortint una hora més tard que les altres seccions també des del mateix lloc amb una distància de 60 km i un desnivell de 1.200 m. Aquesta mateixa secció fa sortides amb recorregut improvisat els divendres sortint del mateix indret a les 5 de la tarda. Els dimarts i dijous el Grup de veterans fa sortides pels voltants de Sant Cugat sortint a 2/4 de nou del matí des del Caprabo de Coll Favà i tornant a la 1 del migdia. La participació en aquestes sortides és oberta a tothom que és aficionat a aquesta disciplina de la BTT.

La secció de Triatló tanmateix no ha deixat d’entrenar per tal d’estar en forma la propera temporada. Els dimarts i dijous es troben a la pista d’atletisme de la Guinardera de 19:30 a 21h, pel que fa a la natació cadascú ho fa per lliure i d’abril a maig i fins setembre surten junts a pedalar, sobretot durant els caps de setmana.

Switch to mobile version