Autor Política
7 Juliol 2014 a 16:00

La JNC ja té nou Comité Executiu Local

En menys d’un mes l’organització ha crescut un 25%

 

Pol Moragas

Pol Moragas // Imatge web www.jnc.cat/territoris/sant-cugat-del-valles

L’assemblea de la JNC Sant Cugat va aprovar en una assemblea celebrada just el dia abans del inici de la Festa Major la proposta presentada pel nou president de l’organització política juvenil que governa la ciutat.

En la proposta d’en Pol Moragas, al que entrevistàvem aquell mateix dia, hi ha 8 persones, 2 noies i 6 nois. A banda del President local, hi haurà el secretari d’organització i la seva adjunta, càrrecs que recauran en el Ricard Oliveres i la Patrícia Illa. L’Aleix Carreter serà el secretari de comunicació, l’Anna Farré la de militància, el Marc Vidiella – un dels candidats a presidir l’organització que es va retirar a darrera hora – serà el secretari d’organització interna i en Jordi Izquierdo serà el secretari d’activisme amb el Sergi Torres com a adjunt.

El nou Comitè Executiu Local executarà els acords de l’Assemblea, que segons la nova direcció “tindrà un paper més actiu, doncs altres militants podran assumir responsabilitats puntuals i donaran suport en forma de grups a les secretaries“. L’altra bona notícia d’aquestes primeres setmanes de mandat del nou president és que l’organització ha tingut un creixement important en la seva militància ja que, segons el seu portaveu, en menys d’un mes ho ha fet en gairebé un 25%, passant d’una trentena de militants a gairebé 40.

Switch to mobile version