Autor Economia
25 Juliol 2014 a 16:00

La Cambra de Terrassa amplia l’oferta formativa en màrqueting digital i noves tecnologies

Per satisfer la demanda del col·lectiu empresarial

Sessió de màrqueting digital

Sessió de màrqueting digital // Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa posarà en marxa una àmplia oferta formativa en màrqueting digital i tecnologies de la informació com a resposta a la pujada de la demanda experimentada per part de les empreses.

L’entitat posa a l’abast un pla format per deu cursos de formació d’entre 4 i 12 hores orientats a oferir idees en la gestió de les eines que ofereixen les tecnologies de la informació aplicada al màrqueting empresarial. A part d’aquests, s’han programat cursos sobre crear webs utilitzant WordPress i sobre com utilitzar FacebookTwitter, entre d’altres.

Pel que fa el programa d’especialització en màrqueting digital, es tracta d’un programa de 65 hores que començarà el pròxim 2 d’octubre i oferirà les eines per tal d’ajudar a les empreses a contactar directament amb clients, detectar tendències i fer un pla de xarxes, entre d’altres aspectes.

L’entitat també oferirà una oferta d’assessorament per tal de maximitzar el benefici de les empreses interessades i accedir a nous mercats digitals. Cal assenyalar que des del 2008 ja ha atès un total de 65 empreses.

A part, la Cambra de Terrassa ha realitzat cursos de formació continuada durant el mes de juny, amb prop de 200 participants, on s’ha tractat les xarxes socials Instagram, Youtube Pinterest.

Switch to mobile version