Autor Política
7 Juliol 2014 a 13:30

Es construirà un Parc Infantil a la zona verda del CAP de Valldoreix

Plànol segons conveni

Plànol segons conveni // Imatge cedida

A la zona verda del CAP de Valldoreix es construirà un parc infantil. Almenys això és el que es pot constatar del fet de llegir l’anunci que avui publica el DOGC sobre l’aprovació definitiva del “Projecte de construcció d’un parc infantil a la zona verda del CAP de Valldoreix“. Segons el mateix anunci, un cop passat el termini d’exposició pública i, sense haver-se rebut cap al·legació des de la seva aprovació inicial, per Decret de Presidència el novembre del 2013, el projecte redactat per Lillet LPL Arquitectes SLP, amb un pressupost de 127.236 euros, s’executarà de forma imminent entre el Passeig d’Olabarria i el Passeig Valldoreix.

Justament aquest espai és una part de la cessió que l’Ajuntament va fer en l’operació urbanística que es va aprovar en ambdós plens i que ha aixecat força polseguera entre representants de diferents forces polítiques. Avui publiquem una resposta de l’arquitecte Joan Barba a l’article del President de l’EMD en el que aclaria algunes afirmacions del primer article d’aquest arquitecte i veí valldoreixenc.

Switch to mobile version