Autor Bàsquet
31 Juliol 2014 a 17:48

El Qbasket ja coneix els rivals dels seus sèniors

El femení comença a Valls i el masculí a casa amb el Bàsquet Neus

Qbasket - CB Morell

Qbasket – CB Morell // Foto: Xavier Boix

El Qbasket Sant Cugat ja coneix els rivals que es trobarà en la competició de la propera temporada 2014 – 2015 dels dos sèniors, tant pel que fa al femení com el masculí. El masculí, que s’estrena a 2a Catalana després de l’ascens de categoria, estarà al Grup 3, on hi haurà 16 equips en la fase prèvia. El primer partit es jugarà el proper 21 de setembre a 2/4 de 6 a Sant Cugat i enfrontarà als homes del nou entrenador Ernest Santana amb el Basket Neus A. A la següent jornada visitaran la pista del U.E. Claret.

En aquest grup es trobaran equips com l’AEE Badalona, el CN Caldes, el FC Martinenc, el Basquet Alella, el CB Guinardó o el CB Alisos. La lliga l’acabarà el 9 de maig amb el Sant Nicolau B de Sabadell a casa.

QBasket - Regina Carmeli

Foto: Xavier Boix

Pel que fa al sènior femení, enquadrat al grup 3 de Segona Catalana també, el primer partit el jugarà el dia 27 de setembre a 3/4 de 9 amb el CB Valls, lluny de casa. En la segona jornada rebrà a Sant Cugat al AB Vendrell. En aquest grup hi ha 16 equips també i repeteixen alguns dels de la temporada passada. Tornaran a trobar-se el CB Morell, el CE Xamba o el Basquet Ribes. Serà un grup fort pel Qbàsket, on hi podem trobar el Joventut de Badalona, el CBF Cerdanyola o el CEB Sant Jordi. La lliga acabarà el 16 de maig al camp del Joventut de Badalona.

Pel que fa al sots 21 masculí, aquesta propera temporada ha estat admès a la lliga preferent catalana, la màxima competició d’aquest esport. En la fase prèvia s’enfrontarà als millors equips d’aquesta categoria. Estarà al Grup 2, on hi ha 16 equips, i començarà la lliga el proper 21 de setembre jugant a casa contra l’SFERIC Terrassa. A la mateixa lliga hi ha equips com el CB Sant Pere, la UE Barberà, la UB Sant Adrià o el UE Claret, per dir-ne algun amb més tradició.

Switch to mobile version