Autor Ciclisme
31 Juliol 2014 a 14:30

El “Bike Trial” podria tenir Sant Cugat com a referent mundial

Ot Pi i la Unió Ciclista es van reunir ahir amb l’Ajuntament

Ot Pi a la Vil·la Olímpica

Ot Pi a la Vil·la Olímpica // Wikimedia Commons, autor Ot Pi

Després de la trobada entre l’Ot Pi, referent mundial del Bike Trial a nivell internacional, i la Unió Ciclista amb el regidor de joventut, Raül Grangé i el director d’àmbit de serveis a les persones, Xavier Fornells, sembla que hi ha possibilitats de que el projecte del club santcugatenc i l’esportista es pugui desenvolupar a la nostra ciutat. La seva magnitud però requerirà d’alguna sessió més de treball per acabar de perfilar algun aspecte més.

De moment el que s’ha confirmat per part dels promotors és que els 8 corredors més importants que participaran en el proper Campionat del Món, que es celebrarà a Barcelona, és que vinguin a entrenar a Sant Cugat, que facin una presentació institucional a la nostra ciutat i es quedin a dormir aquí. El Campionat del Món ja té com a promotors a l’Ot Pi i la Unió Ciclista Sant Cugat.

El projecte que s’ha presentat a l’ajuntament consisteix en fer de la nostra ciutat un “centre de referència nacional i mundial en la pràctica del Bike Trial. No hi ha res d’aquestes característiques en tot el món i la inversió no seria massa important si es compara amb el retorn que hi haurà per les garanties d’èxit que suposa la col·laboració i compromís de l’Ot Pi“, ha afirmat el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo.

Switch to mobile version