Autor El temps
25 Juliol 2014 a 10:00

Dia inestable amb ruixats aïllats

temps

Foto. Paquita Vallbé

Dia bastant inestable el que tindrem avui, amb cel  que passarà de poc ennuvolat a estones d e cel serè i estones de cel cobert i amb ruixats i xàfecs a mig matí d’intensitat feble i moderada. Serà un dia força variable amb temperatures força inferiors a les dels últims dies. Així doncs tindrem un matí força inestable i algun ruixat, moltes probabilitats de cels coberts al migdia que podrien deixar precipitacions i intervals de nuvolositat i cel serè durant la tarda. La temperatura màxima estarà entorn els 29 graus tot i que es mantindran durant tot el dia entre els 24 i 26 graus. La mínima serà de 22 graus. La humitat relativa se situarà entre el 44 i el 79%.

Pel cap de setmana s’espera un augment de la temperatura, que es tornaran a situar al voltant dels 30 graus de màxima i cels entre poc i molt nuvolats que podrien portar pluges de cara el començament de la setmana vinent.

 

Switch to mobile version