Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
8 Juliol 2014 a 8:00

Collserola després de la pluja

Collserola

Foto: Trini Canals

Quan hi ha un episodi de tempesta com el que va haver ahir sol ser fàcil posar fotografies de rieres i torrents amb aigua que sobresurt, de problemes als carrers, etc. Segur que ahir hi va haver problemes però avui hem escollit aquesta foto de Collserola perquè quan va acabar de ploure va sortir el sol i va oferir aquesta meravellosa imatge de la serra que tenim a tocar.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version