Autor Societat
31 Juliol 2014 a 14:00

Camí fet “un cristo”

[wzslider info=”true”]

Un ciutadà ens fa arribar aquestes fotos del camí que va de l’Ermita de Sant Crist de Llaceres en direcció al Club Natació Sant Cugat i que desemboca en el Camí Crist Treballador, que correspon al trajecte que hi ha de la Carretera de la Rabassada a l’Escola Avenç. Estan, diu el veí, “tots dos, fets un cristo“. Es a dir, herbes, matolls i bardissam ocupen una part important dels esmentats camins, la qual cosa fa perillosa la circulació per part dels vianants ja que son camins molt transitats pels vehicles que van o venen al esmentat Club o a l’esmentada Escola. Aquest ciutadà que respon a les sigles T.G. afegeix que “en aquest indret s’acostuma a córrer, una part important d’aquests cotxes, per sobre del que la prudència podria aconsellar, i per tant, qui hi va a peu corre un doble perill. Esperem que, a qui pertoqui, esmeni aquest perill ja sigui netejant els marges o fent voreres per vianants“.

Switch to mobile version