Autor Economia
17 Juliol 2014 a 14:00

Binoure i Red Point Solutions guardonades al XIX Fòrum d’Inversió

Miguel Vicente homenatjat per la seva trajectòria d’emprenedor

XIX Fòrum d'Inversió // Foto: Joan Murcia

XIX Fòrum d’Inversió // Foto: Joan Murcia

L’edició d’enguany del Fòrum d’Inversió s’emmarca dins el Primer Congrés Catalunya Emprèn, jornada que pretén ser el punt de trobada entre agents del món de l’emprenedoria i la inversió privada.

Un total de 21 projectes empresarials que busquen finançament han pogut exposar la seva idea davant un jurat d’inversors i fons de risc capital catalans i internacionals. Els projectes exposats corresponen a sectors d’innovació, com les TIC, les ciències de la salut i de la vida i altres tecnologies.

Al Fòrum d’Inversió s’hi ha inscrit fins a 1800 professionals, entre els quals 200 inversors, amb elevada presència d’inversos provinents de França, Rússia i els Estats Units.

L’empresa guanyadora amb el Premi Deloitte ha estat Binoure. El Premi Fòrum d’Inversió ha estat per a l’empresa Red Point Solutions. El Premi a la Trajectòria Emprenedora s’ha atorgat a Miguel Vicente, actual president de clúster E-Comerce.

Les empreses finalistes al XIX Fòrum d’Inversió han estat les següents: Binoure, Subtilis Biomaterials, Populetic, Tu Pediatra Online, Slid, Red Point Solutions, Hemav, Watly i Onfan.

Empreses participants al XIX Fòrum d’Inversió

En el sector de la Tecnologia de la informació i comunicació hi participen 27 empreses: Atta community, Bella Idea, Btripple, ChicPlace, Codiwise, Cookbooth, Do It Original, El comprador, Eyetok, Fancybox.com, La comunitat editorial digital, Lyncos Technologies, Migtron Robotics, Movintracks Barcelona, Nautal, PayRandom, Populetic, Red Points Solutions, Sales Point Improvement, Saphi Trace and Control, Sila Games, Slid, Social CUrrencies Management, Swapay, Turistiq, WeSmartPark i Zoogic.

Pel que fa al sector de les ciències de la vida i de la salut, hi participen nou projectes: Bionure, Estetic Bonus Premium, Gonnafit, HealthApp, Lulabytes, MC Health Tech, Mind the Byte, Subtilis Biomaterials i Tu Pediatra online.

Per últim, en el grup d’altres tecnologies hi ha les 14 següents: apparentia design, Artinpocket, Excelera, GPA innova, Habitat4all development, Hemav, Onfan, Remsol Europe, Sensing Tex, Samrt Shopping solutions, The Sound Vision Furniture, Tuset & Riera, Walty i Widoit.

Switch to mobile version