Autor Política
28 Juliol 2014 a 18:10

“Ara és l’hora” també a Sant Cugat

L’ANC i Òmnium preparen un seguit d’activitats per arribar amb força a la data clau

 

Imatge de la campanya

Imatge de la campanya

Si a nivell nacional l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han engegat la campanya unitària “Ara és l’hora“, aquesta té la seva traducció a nivell local on ambdues entitats tenen una implantació força important. Mostra d’això és l’èxit aconseguit en la darrera convocatòria de l’11 de juliol per l’assaig general de la V de Sant Cugat on van participat més de 2.000 persones segons l’organització.

A 45 dies d’una de les Diades més importants dels darrers anys i a 100 dies aproximadament de la data assenyalada per tothom com a crucial pel futur del país, les dues entitats han establert un calendari que vol aconseguir tres grans objectius: una Diada que esdevingui la manifestació més massiva de la història del nostre país, la participació de 100.000 voluntaris que permetin que la campanya sigui una realitat i el suport econòmic a la campanya a través de donacions que contribueixin a què la campanya sigui possible.

Les dues entitats han fet públic que “tots els nostres socis, simpatitzants i voluntaris estem treballant perquè Ara sigui l’Hora, perquè tots els que creiem en la nostra llibertat i dignitat puguem expressar la nostra voluntat de país, i perquè tots els indecisos puguin visualitzar que podem construir entre tots un país més lliure i pròsper“. Així doncs, de cara a la primera fita, que és la Diada de l’11 de Setembre, proposen al poble de Sant Cugat que s’apunti com a voluntaris a la campanya unitària “Ara és l’hora” per donar suport a nivell nacional en tot tipus d’accions, a participar a les parades a Sant Cugat com a voluntaris, informadors i apoderats cada dissabte d’agost i el diumenge 31 d’agost, i cada dia de l’1 al 10 de setembre. També demanen suport econòmic a la campanya adquirint el lot de samarreta i motxilla, tant groc com vermell, “Ara és l’hora”, que es pot trobar als punts de venda a 15€, i participant al sopar que organitzaran al centre de la ciutat el dissabte 6 de setembre.

A més, el proper divendres 10 de setembre organitzaran un acte de Súmate a la Plaça Octavià per afegir-se a la voluntat i desig de votar de tots els catalans – un acte que es va haver de suspendre fa uns mesos per problemes d’agenda en coincidir amb les eleccions al parlament europeu -. Tanmateix, les dues entitats conviden a la ciutadania a celebrar els actes festius que organitzaran conjuntament amb l’Ajuntament i totes les entitats adherides al Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir el matí de la Diada a la Plaça Barcelona i a apuntar-se i participar a la “V” que es formarà a les 17:14 a Barcelona. El tram assignat a Sant Cugat és el tram 23 (Av. Diagonal, entre Bruc i Girona) i ofereixen la possibilitat de traslladar a la gent de la ciutat al migdia en els 10 autocars que tenen reservats, a 10€ per persona.

Ara més que mai, és l’hora perquè seguim treballant plegats per una Catalunya que pugui viure la seva plenitud en dignitat i llibertat. El seny, la il·lusió i el treball conjunt és la nostra força“, manifesten en el seu comunicat conjunt, l’ANC i Òmnium Cultural de Sant Cugat. El Sant Cugat Informa ja s’ha adherit al Pacte pel Dret a Decidir de Sant Cugat.

Switch to mobile version