Autor Entitats
10 Juliol 2014 a 18:00

6 Claus treballa a les cases dels mestres per mostrar-les durant la Festa Major de La Floresta

Demanen la col·laboració dels veïns

Jornades de treball de 6 Claus

Jornades de treball de 6 Claus // Imatge del lloc web projecte6claus.wordpress.com

Després d’haver acordat adaptar les cases que 6 Claus okupa per reivindicar i posar en pràctica la masoveria urbana a Sant Cugat, el col·lectiu vol que els habitatges puguen “obrir portes” per a la Festa Major de La Floresta, 18, 19, 20, 25, 26 i 27 de juliol. És per això que ja es van celebrar unes primeres jornades de treball i es programes unes altres per al 12 i 13 de juliol.

En aquestes jornades obertes a tothom es milloren les cases seguint un pla establert que va d’adaptar els exteriors fins pintar o començar a portar els mobles bàsics que falten als habitatges. Per això 6 Claus presenta al seu web un llistat de mancances i problemes que s’han de solucionar amb la solidaritat dels veïns i activistes.

El col·lectiu intenta que els materials emprats siguin reutilitzats i per això demanen a qui tingui alguna de les coses del llistat i no les necessiti les porti a les cases. Un dels problemes més complicats és la millora de les cuines i els banys ja que cal la feina d’albanyils. Un altre dels reprtes es portar el subministrament d’aigua i electricitat a les cases de nou.

Switch to mobile version