Autor Entitats
3 Juny 2014 a 17:00

Sopar solidari a favor dels nens del carrer de la Índia

L’ONG AASARA l’organitza dissabte al restaurant Mon Secret

Imatge web AASARA

Imatge web AASARA

L’ONG AASARA és una associació dedicada a l’ajut dels nens i nenes de la Índia fundada fa 13 anys i que centra la seva feina a Mumbai. A les afores d’aquesta ciutat tenen una residència permanent per a nens, hi desenvolupen un projecte d’escolarització i nutrició i també compten amb un dispensari mòbil amb el que fan arribar als “slums” – els barris més pobres – assistència primària, col·laborant amb Sisters of Charrity des d’aquest darrer any. A la mateixa zona també treballen amb infants discapacitats. També col·laboren en un projecte nutricional infantil a Nou Barris.

Un dels seus nous projectes serà ara un nou projecte d’educació a Mumbai a traves de la col·laboració amb Macarism Group amb la finalitat de donar als nois i noies de la barraques l’oportunitat de conèixer i saber utilitzar la informàtica perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta d’infants. Es tracta d’una camioneta – aula itinerant, equipada amb ordinadors i amb professors que es desplaçarà pels diferents slums de Jagheswhari a Mumbai. Podeu conèixer més sobre els seus projectes en aquest enllaç.

La finalitat per la que organitzen aquest sopar de dissabte 7 de juny és recaptar fons pels seus projectes. El sopar consistirà en menjar indi: arròs, samoses, lassi, xai, etc. i hi haurà una actuació de ball estil Bollywood a càrrec del grup Bollywood Diamonds. El restaurant on es fa el sopar és el Mon Secret del Passeig Olabarria, 69 i encara es poden reservar llocs. Començarà a 2/4 de 9 de la nit amb una recepció amb copa de cava i durant una hora els assistents podran mirar àlbums de fotos i comprar productes de la Índia – mocadors, pulseres, etc.- a la botiga que tindran al jardí del restaurant. A partir de 2/4 d’11 hi haurà l’espectacle seguit d’un taller per tal que la gent que s’animi pugui participar-hi. El preu del sopar és de 35 euros que va tot com a donatiu. Tota la informació per la reserva la teniu aquí.

Switch to mobile version