Autor Cultura
2 Juny 2014 a 12:49

“Sant Cugat Experience” o com passar una setmana “a tope” d’activitats

Cap de setmana ple d’activitats i de públic per tota la ciutat

[wzslider]

L’experiència Sant Cugat o Sant Cugat Experience és l’adjectiu que s’ha volgut donar a un munt d’activitats que es feien aquests darrers 10 dies a la ciutat per atreure gent de fora. Un reclam turístic del que suposem es farà una valoració més objectiva en els propers dies però que subjectivament se n’ha de fer una bona valoració. Almenys d’entrada ha significat un revulsiu per la ciutat en el sentit que la gent s’ha mogut pels seus carrers centrals entrant als comerços, en la Nit en Blanc, en les seves galeries d’art i centres de creació durant la Nit de l’Art aquest dissabte passat, ha conegut bars i restaurants a la Mostra Gastronòmica de la Plaça Barcelona el darrer cap de setmana.

Si no s’hagués fet en aquest format de l’Experience hagués estat igual? segurament. Perquè altres anys també s’han fet aquests esdeveniments. Però la fortalesa d’unir en un mateix pack totes les activitats, tot i no representar un fil coherent, temàtic, fa que la gent tingui almenys en un mateix programa totes les activitats al seu abast. El Sant Cugat va de tapes lligat a alguns dels espectacles que es feien a la ciutat i a activitats organitzades per algunes empreses o entitats que es van apuntar a aquest esdeveniment patrocinat per una coneguda marca de cervesa.

Entre les activitats més exitoses podem ressaltar el II Ral·li de cotxes antics: Sant Cugat – Tibidabo o la presentació de la nova aplicació Google Glass que tindrà Sant Cugat com la primera ciutat a l’estat espanyol que oferirà als seus visitants la possibilitat de donar un tomb pels seus monuments amb aquestes ulleres amb informació turística. El millor però és que veieu les imatges que ens ofereix el nostre col·laborador Tino Rubio.

Switch to mobile version