Autor Atletisme
3 Juny 2014 a 14:00

Quatre atletes del CMSC participen al Campionat d’Espanya de seleccions

Gran actuació dels atletes de la secció d’atletisme santcugatenca

Imatge d'una cursa de la Jael Bestué

Imatge d’una cursa de la Jael Bestué // Imatge de la web de l’AMPA del IES Angeleta Ferrer

El darrer cap de setmana es va disputar a Valladolid el Campionat d’Espanya Cadet per Seleccions Autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes. Les seleccions catalanes masculines i femenines han aconseguit la victòria i el títol.

En aquestes dues seleccions hi participaven quatre atletes de la secció d’atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat que han realitzat una gran actuació individual. La Jael Bestué es va imposar als 100 metres amb una marca de 12,73 m, el Daniel Toro va aconseguir una magnífica segona posició en triple salt amb una marca de 13,56 metres, la Carla Morral es va situar tercera a la cursa dels 600 metres amb un temps de 1’38”52 i la Tania del Cerro també va ser tercera en salt amb perxa amb 3,20 metres.

Switch to mobile version