Autor Economia
30 Juny 2014 a 13:00

PIMEC organitza el 27è Sopar Anual dins els Premis Pimes 2013

Comptarà amb la presència del President de la Generalitat

sopar anual pimec

PIMEC organitza enguany la 27a edició del Sopar Anual, el qual s’emmarca el lliurament dels Premis Pimes 2013. Aquest sopar té la voluntat que torni a ser un acte solidari que ajudi a les pimes i les persones autònomes que han hagut de renunciar a les seves activitats empresarials a causa de la crisi. Cal recordar que com cada any, PIMEC destinarà l’import íntegre que abonin els assistents a apadrinar els diferents programes d’ajut que desenvoluparà la Fundació PIMEC Acció Social.

Serà el pròxim dia 8 de juliol a les 20h del vespre al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona.

La patronal lliurarà els seus premis anuals a les pimes i entitats catalanes que durant el 2013 han destacat en diferents àmbits, superant l’actual situació econòmica i incrementant la seva competitivitat. És per això que PIMEC vol donar suport al teixit productiu de micro, petites i mitjanes empreses i demostrar que ara, més que mai, és necessària la unió. Els guardons els lliurarà personalment el President de la Generalitat, Artur Mas.

Switch to mobile version