Autor Cultura
14 Juny 2014 a 14:34

Les Xandrines, diumenge, a El Siglo

‘Dona Sapiens’ és el 7è espectacle del grup de teatre

Cartell Espectacle // Imatge cedida

Cartell Espectacle // Imatge cedida

El Grup de Teatre Les Xandrines, de Sant Cugat, que s’autoqualifiquen com a “teatre per passar-s’ho bé“, tornen a la ciutat on van estrenar Dona Sapiens per representar aquesta obra a El Siglo, demà diumenge 15 de juny a les 7 de la tarda.

Les Xandrines, que han comptat amb un director diferent per cadascun dels espectacles que han estrenat, tot un luxe, van estrenar aquest obra, dirigida per en Jordi Puntí, a Mira-sol fa una mica més d’un any, el 17 de maig del 2013. Han recorregut amb ella diferents localitats de Catalunya, i de fora, com Andorra.

L’obra presenta 10 esquetxos de diverses situacions realistes i surrealistes de dones de diverses edats on es veuran s’hi veuran reflectides i els homes… qui sap?? potser també. Una obra per riure i passar una bona estona.Les entrades es poden adquirir a www.xandrines.com.

Switch to mobile version