Autor Hockey patins
9 Juny 2014 a 12:31

Les noies de la OK Lliga acaben la millor temporada de la història

Els equips de base també destaquen en els diferents Campionats

 

Pinya de l'equip d'OK Lliga davant l'Hostelcur Gijón

Pinya de l’equip d’OK Lliga davant l’Hostelcur Gijón // Foto: Alba Tarrés

S’acaba la temporada i l’equip del Pep Mateo tenia l’oportunitat de retrobar-se després de patir derrotes doloroses davant el dur final de temporada contra els equips de la part alta de la classificació i de treure’s l’espina a Galícia contra els equips ja de descens de categoria, el Traviesas i el Borbolla. Aquest cap de setmana era diferent. El rival era dels que estava als llocs preferents a la classificació, el Palau de Plegamans, amb 17 victòries i 8 partits perduts, i les de Sant Cugat van fer un partit sòlid en el que es van imposar per 3 – 1, amb gols de l’Anna Espriu (2) i de la Belén Soria (1). Al final doncs l’equip femení del PHC Sant Cugat queda en el 8è lloc de la classificació, que representa la millor classificació de la història del club en categoria femenina, amb 35 punts, 13 partits perduts, 2 empatats i 11 guanyats. Han fet 74 gols i n’han rebut 71. En aquesta OK Lliga al final les campiones han estat el CP Voltregà i baixen el Sta. Ma. del Pilar, el HC Borbolla i el Traviesas.

Com deia, en declaracions a la ràdio pública local al finalitzar el partit, en Pep Mateo, “cal felicitar l’equip per la bona temporada i, sobretot, perquè han demostrat que poden enfrontar-se a qualsevol equip“.

Pel que fa als equips de base, ressaltar el bon paper fet pels Benjamins que han quedat 7ens al Campionat de Catalunya celebrat a Igualada aquest cap de setmana. Pel camí ha hagut de guanyar al Cambrils A (2-6), perdre amb el Juneda A (2-1) i el Congrés A (2-1) i guanyar al Farners (3-0). El SUB-23, que ha d’alimentar el sènior del club, ha fet una destacada temporada que pot arrodonir el proper cap de setmana. Fins ara ha quedat 4rt a la lliga regular per darrera del FC Barcelona, CP Vic i Igualada HC, amb 16 partits guanyats i 10 perduts. El proper cap de setmana es juga el TOP 8 a Sant Hipòlit de Voltregà entre els vuit primers i els santcugatencs juguen contra els locals en la primera eliminatòria.

Destaquem també la participació de l’Escola del PHCSC al Torneig organitzat pel Vilassar, on s’han aplegat aquest diumenge durant tot el matí un total de 70 nens i nenes de 5 clubs, afegint-hi el Cerdanyola, el Martinenc i el Santa Perpètua.

La resta de resultats del cap de setmana han estat els següents:

DISSABTE

Sots 23 Masculí

MORITZ Vendrell, 6 – PHC SANT CUGAT, 4

Campionat de Catalunya Benjamí

Cambrils A, 2 – PHC SANT CUGAT, 6

Campionat de Catalunya Benjamí

Juneda A, 2 – PHC SANT CUGAT, 1

Benjamí C7 – Copa Barcelona

PHC SANT CUGAT B, 8 – CP Taradell, 4

Campionat Catalunya Infantil P4

CH Mataró, 1 – PHC SANT CUGAT “A”, 4

Campionat Catalunya Juvenil P1

PHC SANT CUGAT “A”, 3 – SHUM Grupo Maestre, 3

1a Divisió Nacional Espanyola Masculina

PHC SANT CUGAT, 4 – CHP Sant Feliu, 5

Campionat Barcelona Prebenjamí

CP Manlleu “A”, 3 – PHC SANT CUGAT “A”, 0

Campionat Barcelona Prebenjamí

PHC SANT CUGAT “A”, 2 – HC Sentmenat, 1

Prebenjamí: 45è – 48è – Copa Barcelona

PCH SANT CUGAT B, 2 – Vilassar HC C, 2

DIUMENGE

Campionat de Catalunya Benjamí

Congrés A, 2 – PHC SANT CUGAT, 1

Benjamí P4 – Campionat Barcelona

CE Arenys de Munt A, 2 – PHC SANT CUGAT, C, 6

Campionat Catalunya Júnior P2

Reus Deportiu, 2 – PHC SANT CUGAT “A”, 6

Campionat de Catalunya Benjamí

PHC SANT CUGAT, 3 – Farners, 0

Prebenjamí: 41è – 44è – Copa Barcelona

CP Sitges, 2 – PCH SANT CUGAT D, 3

Switch to mobile version