Autor Bàsquet
25 Juny 2014 a 18:00

L’equip ASDI-UESC participa a la Festa Major

Ho farà en un 3 x 3 a l’espai DesPlaça Jove

 

ASDI-UESC

ASDI-UESC // Imatge cedida

L’equip ASDI – UESC de la Unió Esportiva Sant Cugat jugarà una sèrie de partits en format 3×3 a l’espai de la Desplaça Jove (Parc de Ramon Barnils) el proper dissabte 28 de juny, dins els actes de la Festa Major. La cita, d’11 del matí a 2 del migdia, està pensada per fomentar l’esperit d’inserció social i que tots els jugadors i jugadores del club coneguin l’existència i els valors que transmet l’equip ASDI-UESC. Aquesta activitat està inclosa en el programa general de la Festa Major Sant Cugat 2014 amb el nom Jornades multiesportives per equips i dinar popular.

La Unió Esportiva Sant Cugat, com a club esportiu que forma part de la Desplaça Jove, celebrarà al costat de l’Handbol Sant Cugat i el Club Rugby Sant Cugat una sèrie de partits en format 3×3 en què s’enfrontaran diferents equips de la UESC – també tot aquell ciutadà que de forma lliure ho vulgui – amb l’equip ASDI-UESC, integrat per jugadors amb discapacitat psíquica. El club també disposarà d’una zona de bar amb la resta d’entitats de la Desplaça Jove.

La DesPlaça Jove la conformen: Agrupament Escolta i Guia Berenguer el Gran; Agrupament Escolta La Floresta; Esplai Pica-Roca; Escola d’Excursionisme del Club Muntanyenc; Kata Kitinga; Front Freak; JERC; JNC; Club Handbol Sant Cugat; Club Rugby Sant Cugat, i  la UESC.

Switch to mobile version