Autor Esports
30 Juny 2014 a 18:54

La baixada de Llitboards de la Festa Major 2014 es consolida

El Front Freak organitza aquesta edició sense cap subvenció

[wzslider]

Un any més la Baixada de llitboards de Festa Major ha estat un èxit de participació. Un total de 20 carros artesanals van prendre part en el concurs celebrat el passat dissabte en el concurs organitzat pel col·lectiu Front Freak a la rampa del Passeig Francesc Macià amb més públic que mai. Aquest any, segons els organitzadors de la cita, les andròmines “estaven més treballades que mai i es podien veure veritables obres d’enginyeria que havien estat treballades amb molt temps d’antel·lació“. A més, en aquesta edició hi participaven pares i fills en alguns equips el que afegia més nivell a la competició i més dificultat al jurat per decidir els guanyadors del concurs.

Finalment, els guanyadors de les tres modalitats van ser pel que fa al premi al més original, l’equip anomenat Flower Power. L’equip que més punts va fer va ser l’anomenat Drac Car i el més ràpid el Ses Treki 4.0. La cullera de fusta a la pitjor andròmina del concurs va ser per l’equip Rayo McQueen.

Per l’organització de la baixada de Llitboards d’aquest any el col·lectiu Front Freak no ha comptat amb cap subvenció per part de l’ajuntament. L’any passat van tenir 200 euros d’ajuda però aquest any ho ha hagut d’assumir amb recursos propis perquè, segons els propis organitzadors, “des de l’ajuntament ens van dir que no hi havia diners però no volíem deixar a la gent sense aquest concurs“. Amb la participació al DesPlaça Jove amb una de les barres esperen haver eixugat les despeses de l’organització d’aquest acte.

Switch to mobile version