Autor Breus
20 Juny 2014 a 19:03

Joventuts Musicals porten la pianista Noèlia Rodiles a l’Escola Municipal de Música

Demà dissabte, a partir de les 6 de la tarda, la pianista Noèlia Rodiles interpretarà a J. Haydn,G. Ligeti i F- Shubert a l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Intèrpret amb multitud de premis, és membre del Trío Mozart de Deloitte i ha ofert recitals de piano i música de càmera a les principals sales de concert d’Espanya. Pel que fa a la seva faceta de solista amb orquestra,  ha treballat amb formacions com la Orquestra Nacional d’Andorra, The Solist of London, Orquesta del Real Conservatorio Superior de Música de Madrid, etc. Actualment compagina la seva activitat concertística amb la feina docent a la Escuela Superior de Música Reina Sofía i el Centro Superior Katarina Gurska de Madrid. L’entrada és de 10 euros.

Switch to mobile version