Autor Economia
18 Juny 2014 a 15:00

Josep González surt reelegit president de Pimec

No es van presentar altres candidatures

president de Pimec

Imatge cedida per Pimec

Josep González va ser reelegit ahir com a president de Pimec. Davant l’absència de candidatures, es va celebrar una Assemblea General Extraordinària que va reunir 80 socis, per procedir a la ratificació del president.

D’aquesta manera, en el proper mandat, 72 empresaris i representants d’associacions empresarials acompanyen Josep González, un 5,5% dels quals són del Vallès Occidental. Josep González va explicar que una de les seves motivacions “és influir per tornar a situar la pime com el veritable ascensor econòmic i social, i com a principal generador de llocs de treball”. A més, va afegir que “PIMEC està en un moment òptim amb molts projectes per desenvolupar i em sento amb força per estar-hi al capdavant”.

Així mateix,  Josep González va recordar que “vetllarem perquè s’apliquin i es compleixin les promeses fetes tant pel Govern de la Generalitat com pel Govern central arran de l’acte reivindicatiu “Diguem prou”, especialment quant al règim sancionador per a les empreses moroses”. De fet, va explicar que en la nova etapa, es continuarà treballant per ajudar les pimes i els autònoms en tots els àmbits de l’empresa: finançament, morositat, assessorament, internacionalització, innovació, formació; es consolidarà la presència territorial, sectorial i de clústers de PIMEC, i es potenciaran noves aliances internacionals, nacionals i territorials.

En la primera reunió de la Junta Directiva, el 25 de juny, Josep González presentarà la seva proposta de membres del Comitè Executiu, i de presidents de les seus i delegacions territorials, així com de les sectorials i la Fundació PIMEC. Els presidents corresponents tindran temps fins al 15 de juliol per presentar les seves propostes de membres que formaran els seus òrgans de gestió.

Switch to mobile version