Autor Esports
17 Juny 2014 a 14:30

El Volei Sant Cugat a revalidar el títol de campiones d’Espanya

Demà comencen el campionat a la ciutat extremenya d’Almendralejo

Equip cadet del Volei Sant Cugat

Equip cadet del Volei Sant Cugat // Imatge cedida

L’equip cadet del Volei Sant Cugat comença demà el Campionat d’Espanya en categoria cadet de clubs defensant el seu títol de l’any passat, el 2012 van quedar subcampiones, i el de campiones de Catalunya. En aquest torneig hi participen un total de 24 equips dividits en sis grups que jugaran una primera fase en format de lliga, en dos pavellons, el San Roque i l’Europa, a la ciutat extremenya d’Almendralejo. Els dos millors de cadascun dels grups accediran a la fase definitiva.

L’equip entrenat per l’Arseni Llenas jugarà al Grup B, en el que també estaran el CV Melilla, el CP Licenciados Reunidos – de Cáceres – i el Feel Volley Alcobendas. L’equip de Sant Cugat és un equip potent i jove, reforçat amb quatre jugadores del infantil. Segons els seus responsables “l’objectiu de la primera fase seria quedar primeres de grup i ser a semifinals d’aquesta competició d’alt nivell d’equips de formació estatal“.

El primer partit el jugaran demà dimecres 18 a les 11 a la Pista de San Roque contra el CV Melilla. Per la tarda, demà dijous també, a les 6, jugaran contra l’Alcobendas a la mateixa pista. El dijous 19, a les 9 del matí acabarà la primera fase jugant contra l’equip extremeny del CP Licenciados Reunidos. L’any passat l’equip de Sant Cugat va guanyar aquest mateix Campionat d’Espanya a Astúries guanyant 3 – 1 al Cajamar a les semifinals i al SAD Recuerdo a la Final pel mateix resultat. L’any anterior havia perdut la Final davant l’Alcobendas per 3-1.

Per seguir l’evolució del Campionat estatal podeu fer-ho en aquest enllaç. Des de Sant Cugat tots els ànims del món a aquestes noies!!

Switch to mobile version