Autor Hockey patins
4 Juny 2014 a 17:20

El PHC Sant Cugat de 1a Divisió Espanyola tanca la plantilla

La principal novetat és la incorporació del davanter Ignasi López

 

El president Miquel Soler amb la nova incorporació, Ignasi López

El president Miquel Soler amb la nova incorporació, Ignasi López // Imatge cedida

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ja té definida la plantilla del primer equip masculí que seguirà competint a Primera Divisió Espanyola la temporada 2014 – 2015. L’entrenador seguirà sent en Lluís Galbas, que repeteix per segona vegada. Per la propera temporada l’equip vermell i negre compta amb la major part de la plantilla de la temporada que tot just va acabar el passat 24 de maig, en la que l’equip va quedar en una còmoda setena posició, amb 9 partits perduts, 6 empatats i 11 guanyats.

La porteria seguirà sent defensada pels mateixos porters que enguany, en Ramon Gascón i l’Alain Rivero. I com a jugadors, segueixen l’Eloi Gaspar, en Brandon Carrara, el Pablo Soler, l’Adrià Pinto, l’Àlex Sànchez, el Miki Soler, en Bernat Tobías i els júniors David Yepes i en Pau Gilabert. Les principals novetats són la incorporació del davanter Ignasi López, que substitueix en aquesta posició al Xavi Rubio.

L’Ignasi Lopez es un jugador que prové del FC Barcelona B de Primera Divisió i una peça a la davantera que el mateix Lluis Galbas te el convenciment que potenciarà l’equip. És de Cerdanyola i té 20 anys. Es va iniciar al Cerdanyola CH, i va jugar 4 temporades al PHC Sant Cugat  – benjamí i aleví – abans de passar al FC Barcelona on hi ha jugat les darreres 6 temporades. Ha estat internacional amb la selecció espanyola on va ser subcampió del món al Mundial Sub20 de Colòmbia.

La pretemporada de l’equip de Primera Divisió que entrena en Lluís Galbas començarà l’1 de setembre, i la presentació serà l’11 o bé el 12 de setembre davant d’un equip de l’Oklliga en motiu de la propera edició de la Copa Monestir.

Switch to mobile version