Autor Política
18 Juny 2014 a 16:00

El Consell Comarcal acull la jornada sobre l’impacte de la Llei estatal de les administracions locals

Han assisit representants dels ajuntaments vallesans

Imatge cedida pel Consell Comarcal

Imatge cedida pel Consell Comarcal

El Consell Comarcal ha acullit aquest matí la primera sessió del cicle de Jornades sobre l’impacte de la Llei 27/2013, de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, en la gestió dels serveis municipals. Han assistit una vuitantena de representants electes i tècnics dels ajuntaments vallesans.

Així mateix, les jornades, que es desenvoluparan en tres sessions previstes per avui i la propera tardor, estan dirigides a electes i tècnics dels ajuntaments de la comarca. Durant els actes, s’ha donat a conèixer el decret llei que la Generalitat va aprovar ahir per donar una eina jurídica als ajuntaments per evitar que la LRSAL bloquegi els serveis essencials municipals. El decret llei, que dóna cobertura jurídica als ens locals catalans perquè mantinguin la seva cartera de serveis en els mateixos termes que fins ara, té l’objectiu de blindar les competències de les administracions catalanes davant les disposicions de la LRSAL.

La presidenta del Consell Comarcal, Pepita Pedraza, ha estat l’encarregada d’inaugurar la sessió d’aquest matí, on han estat presents diferents personalitats com el Secretari General de l’ Ajuntament de Badalona, Juan Ignacio Soto; la Secretària General del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Dolors Rusinés; o la conseller de Benestar Social del Consell Comarcal, Anna Maria Martínez, entre d’altes.

Switch to mobile version