Autor Natació
10 Juny 2014 a 18:08

El Club Sincro Sant Cugat fa entrenaments oberts

D’aquesta forma espera ampliar els seus equips de competició

 

Equip Júnior CSSC

Equip Júnior CSSC // Imatge cedida

El Club Sincro Sant Cugat és una entitat que va néixer fa quatre anys quan el Complex Esportiu de Valldoreix es va voler desvincular de la competició en aquesta modalitat de la natació que tants èxits està donant al nostre país. Els pares i mares del grup de noies que estaven fent aquest esport van decidir tirar endavant amb el projecte i es van desvincular del Club Natació Valldoreix. El Club Sincro Sant Cugat però entrena al Complex Esportiu de l’EMD de Valldoreix, on cada nedadora entrena un total de set hores a la setmana i també utilitzen un dissabte al mes la piscina municipal de la Rambla del Celler on entrenen 3 hores més.

En l’actualitat compten amb dos equips. Un de categoria aleví – infantil i un altre de juvenil i júnior (menys de 18 anys) amb totes les integrants federades per tal de poder competir. En total hi ha 15 nedadores entrenades per la Sophie Compte i la Marta Nogueras.

La natació sincronitzada és un esport que ajuda a desenvolupar la forma física i la sensibilitat artística a parts iguals. Durant aquesta setmana estan fent els entrenaments de forma oberta a tothom que ho vulgui amb la intenció que les noies que ho desitgin s’hi puguin acostar i provar aquesta disciplina esportiva. Per consultar els horaris heu de mirar en aquest enllaç.

Switch to mobile version