Autor Breus
2 Juny 2014 a 14:00

Convocatòria a la ciutadania a concentrar-se per reclamar la República

Material editat per ICV per l'ocasió // Imatge cedida

Material editat per ICV per l’ocasió // Imatge cedida

Diverses organitzacions polítiques de la nostra ciutat convoquen la ciutadania a concentrar-se a les 8 de la tarda davant l’ajuntament per reclamar la República. La convocatòria és general i la recolzen a la nostra ciutat ICV, ERC, la CUP i la UASC. En el seu comunicat la CUP demana explícitament l’abolició de la monarquia i anar “cap a la República dels Països Catalans”. I UASC reclama que es convoqui un referèndum per tal que la ciutadania pugui decidir si vol monarquia o república en un moment “en que el sistema i els valors estan en crisi, per regenerar la política i fer-la més propera a la gent, manifestant-se com a organització republicana que, en cas que en el referèndum del 9N hi hagi un resultat positiu, es posicionarà per una república catalana“.

Switch to mobile version