Autor Societat
14 Juny 2014 a 14:00

Catalunya augmenta el sanejament d’aigua

Les depuradores van tractar el 2013 un 1’3% més d’aigua que l’any anterior

Imatge del web de l'ACA

Imatge del web de l’ACA

Durant tot el 2013 les depuradores actives a Catalunya han sanejat uns 653 hm3 d’aigua residual, un 1,3% més que l’any anterior. Una de les raons és que a finals de l’any passat hi havia unes 17 depuradores més que a finals del 2012. Segons l’Agència Catalana de l’Aigua, a dia d’avui les depuradores catalanes garanteixen el sanejament de més del 95,5% de la població catalana.

El Programa de Sanejament d’Aigües Residuals Urbanes (PSARU) inclou actuacions per a la millora dels sistemes existents, així com la posada en marxa dels nous per garantir el manteniment o millora de l’estat ecològic de les aigües superficials, subterrànies i marines.

Switch to mobile version