Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
2 Juny 2014 a 8:00

Casal de Mira-sol

Casal Mira-sol

Foto: Tino Rubio

Ens en anem a Mira-sol, un dels equipaments més emblemàtics del barri que va ampliar-se fa ara uns 4 anys. Aquesta foto és d’abans del FesCamp, per això no hi surt el mural fet pel grup de treball dirigit per l’Adolf. La voluntat de posar la fotografia, a banda de la vista que hi ha darrera del casal és que aquesta setmana tindrem més notícies del que pot passar en aquesta ala d’aquest equipament. N’informarem.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version