Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Juny 2014 a 9:00

Andròmines

Drac Car, equip guanyador del premi amb més punts

Foto: Xavier Boix

És impossible destacar en una foto el resum de la Festa Major, tampoc ho pretenem, però la baixada de Llitboards de dissabte mostra alguns trets característics de la Festa perquè és una activitat promoguda per una activitat de forma voluntària, que ha anat creixent i consolidant-se en els darrers anys, en el que ja hi ha participació de gran i petits, que hi ha un treball anterior i comporta diversió i esport. El Front Freak fa una molt bona aportació a la Festa i cada any la presència de més públic ho corrobora.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version