Autor Entitats
14 Juny 2014 a 11:00

Albert Colomer continuarà a la nova Junta Directiva de la EBAN

A més rep el premi de reconeixement de membre honorífic

 

Fotografia dels memebres de la nova Junta Directiva de la EBAN durant el Congrés a Dublín

Fotografia dels memebres de la nova Junta Directiva de la EBAN durant el Congrés a Dublín // Imatge del web de la Cecot

Els passats 19 i 20 de maig es va celebrar a Dublín el Congrés anual de la European Business Angels Network (EBAN), és a dir, la xarxa Europea de business angels. Més de 350 agents europeus o entitats vinculades amb els inversors privats es van trobar un any més per debatre les noves tendències del sector dels business angels a Europa.

El congrés va encetar l’Startup Investors Manifesto, un recull d’accions i polítiques consensuades pels inversors europeus per tal d’ incrementar el mercat europeu de la inversión privada en startups de 7,5 milions d’euros actuals – format per business angels i petits fons de capital de risc – a 15 bilions d’euros l’any 2007. Un creiexement de la inversión que s’espera que contribueixi amb 1,5 milions de lloc nous de treball.

Enguany, la trobada presentava una novetat important: l’elecció d’un nou President i els nous membres de la Junta Directiva de l’organització pels anys 2014-2016. Les eleccions de la EBAN es van desenvolupar durant l’Assemblea General de l’entitat celebrada durant el congrés. El portuguès Paulo Adrés va cedir la Presidència de l’entitat a Candance Johnson, Presidenta de l’empresa francesa Sophia Business Angels. En relació a la configuració del nou equip de la EBAN, el català Albert Colomer, director de la Xarxa de Business Angels Network de Catalunya (BANC), va ser reelegit juntament amb 13 membres més.

Durant la cerimònia d’entrega de premis del congrés, Colomer va rebre el premi honorífic de la EBAN per ser un dels membres més involucrats i compromès amb l’entitat des de fa més d’una dècada, així com per haver-hi contribuït més en el desenvolupament del sector dels business angels a Europa. Colomer, juntament amb la patronal catalana Cecot, va fundar la primera xarxa privada de business angels a Espanya a finals del 2002, la Business Angels Network de Catalunya (BANC), que actualment encara dirigeix i que està presisidida per Antoni Abad.

Switch to mobile version