Autor Economia
28 Maig 2014 a 11:45

Xavier Núñez, nou president de PIMEC Joves Vallès Occidental

Nova direcció a la patronal vallesana

Presentació nou president PIMEC Vallès Occidental

D’esquerra a dreta, Xavier Pujol, anterior President de PIMEC Joves V.Occidental; Miquel Camps, president de PIMEC Joves; i el nou President de PIMEC Joves V.Occidental, Xavier Núñez // Foto: Juan Diego Galán

Aquest matí s’ha dut a terme la roda de premsa de presentació del nou president de la patronal PIMEC Joves Vallès Occidental, Xavier Núñez, que substitueix en el càrrec a Xavier Pujol, que seguirà com a vicepresident. A la presentació també hi ha intervingut el president de PIMEC Joves, Miquel Camps.

Nou president PIMEC Xavier Núñez

Xavier Núñez // Foto: Juan Diego Galán

Xavier Núñez ha presentat les línies mestres del que serà el seu mandat, així com els objectius principals de la patronal. El nou president ha volgut deixar clar que els objectius estaran subjectes a les línies nacionals de la patronal, però destaca el treball i la responsabilitat que tenen amb aquesta regió. Núñez ha indicat que l’objectiu primordial és “ser la patronal de referència al Vallès Occidental“. Una de les primeres tasques és “identificar el col·lectiu, fer recerca del jove empresari“. El President ha destacat la importància de la vessant col·laborativa amb els joves, i d’esbrinar les seves veritables necessitats.

Núñez ha explicat que és vital “estructurar les eines necessàries per donar sortida a les necessitats dels joves“, i que “les eines comercials són essencials per assolir els reptes“. En aquest sentit, és important portar a terme mesures i activitats atractives, com fòrums, networkings, etc.

El nou President de PIMEC Joves Vallès Occidental creu que és un pla “ambiciós però necessari“. Núñez procedeix del sector de les Telecomunicacions i té molta experiència en el mon empresarial, on ha portat a terme iniciatives nacionals i fins i tot internacionals.

D’altra banda, Miquel Camps, president de PIMEC Joves, ha parlat sobre els aspectes en que treballa la patronal vallesana i de la situació actual dels joves empresaris de la regió. Ha donat importància a defensar els drets d’aquests joves davant l’administració i de celebrar jornades empresarials de tot tipus (networkings, emprenedoria, contra la morositat…). “Tot i les dificultats actuals, hi ha empresaris amb molt bones idees, i volem que es sàpiga. Volem posar en valor el teixit empresarial“, ha declarat Camps.

Switch to mobile version