Autor Ensenyament
6 Maig 2014 a 14:00

Un tomb per la Floresta

Setena edició de la gimcana familiar

Imatge Gimcana // imatge cedida

Imatge Gimcana // imatge cedida

El proper 18 de maig pel matí – des de 2/4 d’11 a 2/4 de 3 – l’Olimpyc, l’AMPA de l’Escola de La Floresta, l’escola del barri i el Pla Educatiu d’Entorn, proposen participar en la setena edició d’aquesta Gimcana familiar, activitat gratuïta on la gent del poble pot reunir-se i passar una diada en família fent una gimcana.

Un tomb per la Floresta” és una activitat dirigida a tots els infants de l’Escola La Floresta, l’Escola Bressol La Mimosa, l’IES Arnau Cadell, el CAU de la Floresta i el Centre Obert de La Floresta, així com a totes les persones del seu entorn. 

Cinc cèntims de la gimcana

Una gimcana és una sèrie de jocs lúdics i no competitius on tots els membres de la família poden participar. Es disposaran de racons diferents per tot el pati de l’escola on els i les participants hauran de dirigir-se per realitzar les activitats requerides a cada prova. I aquest any es recupera la tradicional cursa d’orientació.

Com s’hi pot participar?

Per participar en aquesta activitat cal que fer el següent: Crear un grup d’un mínim de 4 persones amb membres de la teva família, amistats, cosins/es, veïnat, etc. Posar un nom original al grup relacionat amb la Floresta. A cada grup hi ha d’haver, com a mínim, un adult. No cal que el grup estigui format per una sola família, podeu barrejar membres de diferents famílies en un sol grup. Portar el full d’inscripció degudament complimentat.

Al finalitzar hi haurà botifarrada popular amb begudes i Batucada. Les inscripcions finalitzen aquest dijous 8 de maig.

Switch to mobile version