Autor El temps
23 Maig 2014 a 10:00

Sol i bon temps la major part del dia

El cel d'ahir // Àlex Callao

El cel d’ahir // Àlex Callao

Avui tindrem sol i cel serè durant la major part del dia, si bé podrien aparèixer alguns núvols aïllats de cara al migdia i ja més entrada a la tarda es podria cobrir el cel i deixar algun ruixadet de poca importància, tot i que les probabilitats de que així sigui són escasses. Les temperatures es mouran entre els 15 graus de mínima de cara al vespre i els 21 de màxima a la tarda. La humitat relativa per avui serà del 41 al 70%.

De cara al cap de setmana s’espera sol i núvols i algun a petita precipitació ja de cara al diumenge i altes probabilitats de pluja per al començament de la propera setmana. Les temperatures es mantindran estables.

Switch to mobile version