Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
25 Maig 2014 a 9:00

Simetria de colors

Parc de Can Matas

Foto: Tino Rubio

En un espai natural com un bosc és difícil trobar-se imatges com aquestes però en un parc construït per la mà de l’home trobar un figura amb la simetria de la imatge és possible. El que ja no ho és tant és veure la voluptuositat que la natura ens ofereix i en el Parc de Can Matas ho podem trobar. Un espai meravellós de plantes mediterrànies que serveis també de pulmó per Sant Cugat. Val la pena perdre-s’hi i gaudir-lo.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version