Autor Hockey patins
23 Maig 2014 a 16:00

L’Hoquei Femení d’OK Lliga viatja a Galícia a jugar dos partits

Cap de setmana de torneig pels benjamins a Sant Cugat

PHC Sant Cugat - Traviesas 1era Volta

PHC Sant Cugat – Traviesas 1era Volta // Foto: Alba Tarrés

El sènior femení del Patí Hoquei Sant Cugat viatja a Galícia per enfrontar-se als dos equips cuers de la OK Lliga. El Borbolla de A Coruña i el Traviesas de Vigo. El primer d’ells, amb el que s’enfrontarà diumenge 25, és el penúltim a la classificació i només ha guanyat 2 partits en tota la temporada. A la primera volta va perdre a Sant Cugat per 2 – 0 i ve de perdre 10 – 1 a casa del CP Voltregà. Pel que fa al Traviesas, cuer de la categoria, no ha guanyat cap partit en tota la temporada. Al partit jugat a Sant Cugat va patir una bona allissada, perdent 10 – 0, l’avantatja més important de les noies d’en Pep Mateo, que ja ha renovat per la propera temporada, i venen de dues derrotes importants contra el Palau de Plegamans – 10 – 0 – i el CP Voltregà – 13 – 0 -. Tot fa pensar doncs que aquest desplaçament hauria de ser positiu per les aspiracions de les santcugatenques que no es juguen res pel que fa a la classificació.

Aquest cap de setmana destaquen com a esdeveniments importants també el Campionat Territorial de Barcelona d’equips benjamins que organitza el Patí Hoquei, del que informàvem la setmana passada, el partit del sènior de 1ª catalana que juga a Cambrils pel 3er lloc a la classificació aquesta nit i un molt interessant partit entre el Sub23 i el FC Barcelona diumenge per la tarda.

Els partits del cap de setmana són:

DIVENDRES

1ª Catalana Masculina

21:30 hores Cambrils CH – PHC SANT CUGAT

DISSABTE

Campionat Catalunya Juvenil P1

18:00 hores CH Sta Perpètua – PHC SANT CUGAT “A”

Campionat Catalunya Infantil P4

19:00 hores Andorra Grup Heracles – PHC SANT CUGAT “A”

OK Lliga Femenina

18:00 hores HC Borbolla – PHC SANT CUGAT

Campionat Catalunya Júnior P2

22:30 hores Igualada HC –  PHC SANT CUGAT “A”

DIUMENGE

OK Lliga Femenina

12:00 hores Traviesas HC – PHC SANT CUGAT

Sots 23 Masculí

19:30 hores PHC SANT CUGAT – FC Barcelona

Switch to mobile version