Autor Ensenyament
25 Maig 2014 a 12:00

L’Euncet Business School ofereix un nou postgrau en Legislació Laboral i Seguretat Social

Amb la col·laboració de l’empresa Egara Formació i el Col·legi Oficial de Graduats Socials

Graduació a l'Euncet // Foto d'arxiu: Joan Murcia

Graduació a l’Euncet // Foto d’arxiu: Joan Murcia

L’Euncet Business School de Terrassa oferirà un nou postgrau en Legislació Laboral i Seguretat Social a partir del proper divendres, 30 de maig. El programa formatiu d’aquests estudis s’ha elaborat en col·laboració amb l’empresa Egara Formació i amb l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Barcelona. El curs vol respondre als canvis constants en matèria laboral i de Seguretat Social i donarà eines a les empreses perquè revisin i actualitzin aquestes matèries. A la vegada, el professorat oferirà un coneixement profund en legislació laboral i seguretat social, contribuint així a optimitzar l’estructura de personal i els costos associats.

Aquest postgrau té un enfocament totalment pràctic i té com a fita proporcionar els coneixements teòrics i pràctics més rellevants en dret laboral i del sistema de Seguretat Social, que permetin als assistents actualitzar la seva formació i garantir la seva competència professional. El curs està pensat per a professionals que es dediquin a la gestió i l’assessorament en matèria laboral i de Seguretat Social, a directors i personal del departament de Recursos Humans i similars, i a professionals amb titulació de graduat social, Relacions Laborals o Dret que vulguin especialitzar-se en aquesta àrea.

El curs s’impartirà tots els divendres de quatre de la tarda a nou del vespre, amb un horari adaptat per a què les persones que treballin puguin rebre la formació. Durarà fins l’octubre.

Aquests estudis s’han d’afegir a l’àmplia oferta que l’Euncet Business School ofereix al llarg d’aquest curs i que oferirà el vinent, ja que des del passat febrer, s’hi imparteix el Màster Internacional en Coaching & Business. Els altres nous estudis que s’ofereixen són el Màster en Comerç Exterior, l’MBA Universitari en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), el grau d’ADE presencial i el semi-presencial, el programa de Desenvolupament Directiu i el Grau en Marketing i Comunicació Digital.

Switch to mobile version