Autor Ensenyament
21 Maig 2014 a 17:45

L’Escola Bellaterra i l’Institut Pere Calders tindran transport garantit

Disposaran de places reservades al transport urbà

Imatge del web de l’Institut Pere Calders

Imatge del web de l’Institut Pere Calders

L’Ajuntament de Cerdanyola ha tancat una proposta per garantir el transport dels alumnes de l’Escola Bellaterra i l’Institut Pere Calders, com a mesura per afrontar la situació generada per l’eliminació del transport discrecional que tenien, fruit d’una decisió de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, els escolars disposaran de places reservades al transport urbà regular i es programaran autobusos amb el 100% de places per atendre’ls en els moments de més necessitats de mobilitat. D’aquesta manera es podrà optimitzar el transport públic urbà, reforçant-lo en el nombre d’expedicions i l’atenció amb monitors dels infants que ho necessitin perquè es garanteixi la mobilitat dels infants i joves estudiants. Les mesures proposades passen per optimitzar al màxim els recursos existents i són el fruit del treball del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, el Consell Comarcal, l’escola, amb la direcció, l’AMPA i l’Ajuntament de Cerdanyola.

Per la seva banda, la regidora d’ensenyament, Maria Reina, ha mostrat la seva satisfacció amb el resultat d’un procés de treball conjunt destacant que és l’administració local, la més propera a la ciutadania, qui un cop més ha hagut de fer front a situacions provocades per les retallades imposades a altres nivells i que van en detriment de la qualitat de vida de les persones. A més, l’alcaldessa, Carme Carmona, ha manifestat la seva satisfacció per la feina feta pels serveis municipals, que conjuntament amb les altres parts han trobat una solució a un problema que afecta a la ciutadania cerdanyolenca. Al temps que reafirma la necessitat que la Generalitat de Catalunya declari escola singular l’Escola Bellaterra i comparteixi amb l’Ajuntament aquesta opinió.

Switch to mobile version