Autor Economia
11 Maig 2014 a 11:30

La Caixa llança nou servei de consulta i operativa bancària a Facebook

És la primera entitat financera europea a fer-ho

Línia Oberta a Facebook

Línia Oberta a Facebook // Imatge cedida per La Caixa

La Caixa ha llançat una aplicació per a Facebook que permet consultar el compte bancari i realitzar operacions a través d’aquesta xarxa social. El servei, el primer de les seves característiques posat en marxa per una entitat financera a Europa, facilita operatives com la consulta de saldo i moviments, la realització de microdonatius o la contractació de targetes personalitzades. A més, el nou servei a Facebook serà una via d’accés ràpida al mateix canal en línia de l’entitat, Línia Oberta.

El servei ja està disponible per a tots clients de La Caixa amb perfil a Facebook que decideixin donar-se d’alta. L’activació es realitza a través de Línia Oberta de manera immediata i totalment gratuïta. Una vegada activat el nou canal, l’usuari podrà accedir a la seva aplicació de La Caixa Línia Oberta a Facebook a través del seu perfil personal o mitjançant la pàgina de l’entitat financera en la xarxa social. Cada vegada que s’utilitzi l’aplicació, s’haurà d’introduir la clau d’accés de Línia Oberta, ja que el servei s’ubica en un espai totalment assegurat i privat.

Des del punt de vista operatiu, el servei bancari de La Caixa a Facebook ofereix la possibilitat de realitzar microdonatius a projectes solidaris gestionats per l’Obra Social de l’entitat. El servei permet seleccionar projectes als que es pot realitzar petites donacions de fins a 15 euros i formalitzar l’aportació econòmica. Està previst que l’oferta d’operatives es vagi ampliant, amb serveis com la realització de pagaments de persona a persona.

El nou canal de La Caixa a Facebook ofereix també l’opció de realitzar contractació de nous productes, com les targetes personalitzades. La connexió amb Facebook permet que el client pugui seleccionar qualsevol foto del seu perfil per personalitzar la seva targeta, o que la mateixa aplicació suggereixi quines imatges del catàleg de l’entitat s’adapten millor a l’usuari, d’acord amb les seves característiques personals i els likes marcats a la xarxa social.

Per als joves adscrits al programa LKXA, l’aplicació de Línia Oberta per a Facebook inclourà properament un servei addicional de recàrrega de saldo de mòbils prepagament. Per a aquests clients, el canal de Facebook està totalment personalitzat, d’acord amb el disseny i l’estil de LKXA.

Switch to mobile version