Autor Societat
9 Maig 2014 a 17:30

Incendi a l’Estació de Renfe de Sant Cugat

La causa hauria estat una burilla de cigarreta

Imatge incendi estació RENFE Sant Cugat

Imatge de l’incendi // del twitter @GIEADFSCV

A les 11:20 hores d’aquest matí els Bombers de la Generalitat rebien un avís d’incendi al costat de l’Estació de RENFE de Sant Cugat, al capdamunt del barri de Coll Favà. A les 12 hores es donava com a controlat per part dels serveis d’incendis. En la extinció del foc que finalment ha cremat més de 4.000 metres quadrats de matolls i herbes, han participat dues dotacions de Bombers de la Generalitat, una del Parc de Sant Cugat – Rubí i una del Parc de Cerdanyola, el Grup d’Intervenció de l’ADF de Sant Cugat, dues dotacions de la Policia Local, dues dotacions dels Mossos d’Esquadra, Protecció Civil i voluntaris. Tot l’operatiu coordinat pel CECAT – Centre de Coordinació Operativa d’Emergències de Catalunya -. Aquesta tarda, Protecció Civil i el GIE de l’ADF verificaran la zona.

Mentre s’han dut a terme les operacions d’extinció no s’ha suspès l’operativa ferroviària i els trens han seguit funcionant. Des de Protecció Civil però s’ha confinat de forma preventiva a la comunitat educativa de l’Escola Pins del Vallès que està molt a la vora d’on s’ha produït el foc.

Segons fonts consultades per aquest mitjà la causa del foc hauria estat una burilla de cigarreta que ha començat a prendre el borrissol dels pollancres i després la resta dels matolls, sembla que la mateixa persona que hauria causat l’incendi ha estat la que hauria avisat a l’estació de RENFE. La millor notícia és que no hi ha hagut cap dany personal.

Switch to mobile version