Autor Entitats
31 Maig 2014 a 11:00

FGC col•labora amb Special Olympics

Signen un conveni per promoure la pràctica esportiva

Fotografia de la signatura del conveni

Fotografia de la signatura del conveni // Imatge cedida per FGC

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i el president d’Special Olympics Catalunya, Jordi Durà, van signar el passat dilluns 26 de maig un conveni de col·laboració per tal de fomentar la pràctica esportiva i d’altres activitats de lleure. L’objectiu final és contribuir a l’èxit dels esdeveniments esportius organitzats per Special Olympics, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu, entre d’altres, el foment de la pràctica de l’esport per part de les persones amb discapacitat intel·lectual com a via de desenvolupament personal i d’integració social.

Amb aquest acord es pretén crear una sinergia entre les campanyes de comunicació i compartir suports publicitaris. Així, FGC adoptarà, sense contrapartida econòmica, els suports publicitaris que li siguin requerits, des de la publicitat a l’interior dels trens, a les estacions o al Canal FGC.

Special Olympics, per la seva banda, s’encarregarà del disseny, dels costos de producció i de la col·locació i posterior retirada de la publicitat, alhora que promocionarà FGC com a entitat col·laboradora en la celebració dels esdeveniments esportius que organitzi.

A més, els inscrits en les activitats de lleure de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) podran gaudir de condicions especials en algunes de les activitats de l’oferta turística d’FGC, com el Tren del Ciment, el Cremallera de Núria o el Cremallera de Montserrat.

El conveni també inclou, entre d’altres mesures adoptades per FGC, la millora de les condicions i d’accessibilitat de les persones amb alguna discapacitat. Pel què fa al transport de viatgers, Ferrocarrils disposa del 96% de les instal·lacions adaptades, mentre que en la divisió de Turisme i Muntanya, l’estació d’esquí de La Molina destaca com a un dels centres hivernals més avançats en recursos per a persones i esportistes amb discapacitat, esdevenint una de les tres estacions d’esquí de Catalunya reconeguda per l’Agència Catalana de Turisme com a promotora de l’esport i el turisme per a les persones amb discapacitat.

Switch to mobile version