Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
17 Maig 2014 a 11:43

El Montcau des del paller

El Montcau // Foto: Sergi Colomer

El Montcau // Foto: Sergi Colomer

Un dels cims més coneguts i més visitats del Parc Natural de Sant Llorenç del Munti l’Obac és el Montcau. Els seus 1056.7 metres el fan el segon cim més alt del Parc i és visible des de diferents i molts punts d’aquest espai natural, com la masia de La Vall, que actualment pertany a la Diputació de Barcelona.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

@sergixexe

Switch to mobile version