Autor Hockey patins
14 Maig 2014 a 15:00

El Campionat Territorial de Barcelona d’hoquei patins de benjamins a Sant Cugat

El Prebenjamins el juguen aquesta setmana a Roda de Ter

Cartell #OKBenjamí2014 // Imatge cedida

Cartell #OKBenjamí2014 // Imatge cedida

Sant Cugat serà la seu aquest any del Campionat Territorial de Barcelona d’hoquei patins en categoria benjamí. Tot un repte organitzatiu pel Patí Hoquei Club Sant Cugat ja que el cap de setmana del 24 i 25 de maig rebrà a les instal·lacions del PAV 2 de la Rambla del Celler a 12 clubs del màxim nivell. Serà una festa de l’hoquei català i una oportunitat també perquè les famílies d’aquests infants puguin conèixer la nostra ciutat.

Prebenjamí "A" PHC Sant Cugat

Prebenjamí “A” PHCSC // Imatge cedida

Els clubs participants en aquesta Fase Final són, a banda dels amfitrions, el CH Caldes “A”, el Cerdanyola CH “A”, el CP Congrés “A”, el CP Manlleu “A”, el HF Sant Josep Sant Sadurní “A”, el CH Santa Perpètua, el HC Sentmenat “A”, el CP Vic “A”, el CP Vilanova “A”, el Vilassar HC “A” i el CP Voltregà “A”. Els locals estaran en el Grup B amb el Vilassar HC “A” i el HC Sentmenat “A” amb els que jugaran dissabte al matí i a la tarda. Diumenge hi haurà les eliminatòries finals per classificar del 1er al 8è lloc. Passi el que passi tots ells de ben segur que seran futurs protagonistes d’aquest esport al nostre país.

Aquest cap de setmana, el prebenjamí del PHC Sant Cugat, participarà al Campionat Territorial d’hoquei patins que s’organitza a Roda de Ter. Els nens de l’Adrià Pinto jugaran el dissabte 17 i el diumenge 18, enquadrats en el Grup B, amb el CP Manlleu “A” i el HC Sentmenat “A”, amb els que jugaran dissabte en partits de matí i tarda. Si queden primers o segons del grup passaran a jugar diumenge la darrera ronda classificatòria.

Switch to mobile version