Autor Ensenyament
25 Maig 2014 a 10:30

El 86% dels alumnes de Vigilants de Seguretat Privada de Cecot Formació superen l’examen oficial

160 alumnes han rebut el diploma

Alumnes del curs de Vigilants de Seguretat Privada

Alumnes del curs de Vigilants de Seguretat Privada // Imatge cedida per Cecot Formació

Uns 160 alumnes van rebre els diplomes de la novena Vigilants de Seguretat Privada a l’Aula Magna de Cecot. La formació l’ha dut a terme Cecot Formació, entitat homologada per impartir aquesta formació des de febrer de 2010 per l’Institut de Seguretat Pública de la Generalitat de Catalunya.

A l’acte de lliurament hi van participar Sílvia Torrente, responsable de l’Àrea de Gestió Tècnica de Cecot Formació, Pablo Leon, caporal de la Unitat Central de Seguretat Privada dels Mossos d’Esquadra, i Joan Estadella, agent de la Unitat Central de Seguretat Privada dels Mossos d’Esquadra.

La formació de Vigilant de Seguretat Privada inclou la preparació física en un gimnàs, la preparació en defensa personal i les pràctiques en un camp de tir. La professió requereix un tracte fluid amb el públic i la preparació necessària per a possibles eventualitats. Una vegada finalitzada aquesta formació els estudiants estan preparats per presentar-se a l’examen oficial del Cos Nacional de Seguretat per obtenir el T.I.P (Targeta d’Identificació Professional) que els permetrà poder començar a treballar.

Dels 160 alumnes, un 86% han superat l’examen oficial per fer de vigilants de seguretat privada per treballar en el camp de la vigilància i protecció de béns mobles i immobles, control d’accessos a immobles, evitar actes delictius o infraccions relacionades amb l’objecte de la seva protecció, efectuar la protecció d’emmagatzematge, comprovació de l’estat del funcionament dels sistemes de seguretat i comunicació, realitzar serveis de verificació d’alarmes, així com la col·laboració amb les forces i els cossos de seguretat.

Switch to mobile version