Autor Atletisme
7 Maig 2014 a 13:18

Destacada actuació del CMSC al Campionat de Catalunya de Relleus Promoció

Es va celebrar el dissabte 3 a Mataró

Una de les curses del Campionat // Foto: Jaume Pujol

Una de les curses del Campionat // Foto: Jaume Pujol

El passat dissabte 3 de maig es va celebrar la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus de Promoció a l’Estadi Municipal de Mataró. Els equips del Club Muntanyenc Sant Cugat van protagonitzar una destacadíssima actuació.

L’equip Aleví Masculí ha estat un dels protagonistes de l’autonòmic en aconseguir la victòria en les dues proves i un rècord de Catalunya. A la prova dels 3X600 metres, Marc Sala, José González i Pau Ilerbaig han aconseguit la medalla d’or amb un temps de 5’26”91, millorant el rècord català anterior en més de 6 segons. Els mateixos protagonistes, més Tom Fabra, també s’han proclamat campions de la prova dels 4X60 metres amb una marca de 34”19.

També ha aconseguit el títol autonòmic l’equip Cadet Femení a la prova dels 4X100 metres amb un temps de 50”27 i un equip format per Jael Bestué, Maria Botella, Paula Deirós i Emma Barbarà. El mateix equip amb el canvi de Lucia López per Deirós s’ha situat en una magnífica cinquena posició a la prova dels 4X300 m amb un temps de 2’58”45.

L’equip Benjamí Masculí ha aconseguit la medalla de plata a la prova dels 4X60 metres amb un temps de 38”17 i un equip format per Aleix Fuchs, Iker Sanchez-Guardaminos, Jan Botella i Lilian Lamaison

Switch to mobile version