Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
31 Maig 2014 a 8:54

Carrer Sant Antoni

Carrer Sant Antoni

Foto: Tino Rubio

Coneixem normalment la part del Carrer Sant Antoni que ens port des del Carrer Valldoreix fins la Plaça Barcelona però des del Carrer Valldoreix fins la Plaça del Pous no tant i és ben especial. Amb tot de contrastos, de tot tipus. Des del seu principi fins a desembocar a la plaça. Passeu-vos-hi.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version