Autor Economia
25 Maig 2014 a 10:00

Banc Sabadell reforça la seva aliança amb Zurich

Assegurances de vida, generals i plans de pensions

banc sabadell

Banc Sabadell i Zurich han arribat a un acord per mitjà del qual les companyies de la joint venture (BanSabadell Vida, BanSabadell Assegurances Generals i BanSabadell Pensions) tornen a ser proveïdores de les assegurances de vida, assegurances generals i plans de pensions per a tota la xarxa d’oficines de Banc Sabadell a Espanya. Un cop feta la incorporació del negoci i les companyies asseguradores heretades en el procés de consolidació bancària protagonitzat amb les adquisicions de Banco CAM, el negoci de BMN a Catalunya i Aragó (Caixa Penedès), Lloyds Bank Espanya i Banco Gallego, culmina així la reorganització del seu negoci.

Amb l’acord formalitzat, Banc Sabadell torna a tenir com a soci i proveïdor únic a  Zurich. D’aquesta manera homogeneïtza la seva oferta d’assegurances a totes les territorials del mercat domèstic, oferint arreu d’Espanya una oferta d’assegurances de qualitat i avançant en l’objectiu de ser el proveïdor global d’assegurances i productes d’estalvi a llarg termini.

Zurich torna a confiar en Banc Sabadell i, com a soci del 50% de la joint venture,  pagarà 107 milions d’euros en concepte de preu inicial, cosa que valora la transacció en 214 milions d’euros. També s’han establert imports addicionals per compliment d’objectius. Aquesta operació està subjecta a la conclusió dels tràmits i les execucions prèvies previstos i a l’obtenció de les autoritzacions pertinents per part dels òrgans reguladors.

Banc Sabadell ha creat la societat BanSabadell Mediació, que, com a operadora vinculada, fa d’intermediària de tot el negoci assegurador a Espanya.Per la seva banda, Mediterráneo Vida, companyia d’assegurances de Banc Sabadell, continuarà administrant les seves pròpies carteres fins al venciment.El negoci d’assegurances del banc gestiona un total de 2,3 milions de pòlisses, 320 milions d’euros de primes d’assegurances de protecció vida i generals i 12.391 milions d’euros de provisions d’assegurances d’estalvi i patrimonis de plans de pensions.

Switch to mobile version