Autor Cultura
23 Maig 2014 a 14:30

Aula de So presenta “Una tarda de Musicals”

L’espectacle el representen a La Sala de Rubí

Cartell del Festival // Imatge cedida

Cartell del Festival // Imatge cedida

Aquest dissabte 24 de maig, a partir de les 6 de la tarda, l’Escola Coral i el Grup de Teatre de l’Aula de So presenten “Una tarda de Musicals“, un espectacle on es fusionen la música i el teatre en un espectacle únic carregat de diversió per a tots els públics. La representació es fa al Teatre La Sala de Rubí.

A la primera part es representarà la cantata del Petit Príncep, en el 70è aniversari de la publicació d’aquesta obra que representa un viatge a través del temps i l’espai per parlar de l’amistad, el respecte, l’amor i la vida. L’espectacle reunirà prop de 50 infants sobre l’escenari i comptarà amb la participació estel·lar de l’actor Carles Vicente en el paper de narrador, així com els cantaires de l’Escola Coral que inclouen alumnes de l’Escola Santa Isabel i professors i músics dels Departaments de Vent i Piano de l’escola Aula de So.

A la segona part, el Grup de Teatre representarà Hair, el musical hippy i reivindicatiu basat en els anys 60, que comptarà amb la participació del Cor Infantil Sant Cugat a la cloenda, amb el tema de JoyFull. El preu de l’entrada és de 5 euros.

Switch to mobile version